Mi a Mimio?
A Mimio Xi egy hordozható, olcsó eszköz, mely bármely standard méretű (1,2m*2,4m) fehértáblához hozzáilleszthető.
Csatlakoztatható számítógéphez. Projektorral használva lehetőséget biztosít arra, hogy a tábláról irányítsa programjait, dokumentumait.
Projektor nélkül a Mimio lehetőséget ad arra, hogy digitálisan rögzítsen jegyzeteket, szöveget, képet, rajzot, mely könnyen elmenthető, e-mailben elküldhető, weblapként használható illetve más dokumentumokba, fájlokba illeszthető.Bármely fehértáblát interaktív táblává alakítja át.

Amennyiben multimédia projektorral használja, használja a Mimio Stylus táblafilcet úgy, mintha egy vezeték nélküli egeret tartana a kezében. Így távolról használhatja a számítógépén lévő programokat, előhívhat dokumentumokat közvetlenül a fehértábláról.

o Irányítsa PowerPoint diáit, Word dokumentumait, Excel oldalait
o Szörföljön az Interneten
o Használjon interaktív oktató CD-ket
o Készítsen jegyzeteket, illesszen be plusz oldalakat a dokumentumai közé közvetlenül a fehértábláról.

Tökéletesen használható előadásokon, tréningeken, iskolai oktatás keretében. Lehetővé teszi, hogy a diákok, a hallgatóság interaktívabb legyen.Rögzítse táblajegyzeteit és kösse le hallgatósága figyelmét

Az ExpoTm száraz-törlő (radír) táblafilccel, mely a Mimio Stylus filcbe lett beintegrálva, minden amit írt vagy rajzolt a fehértáblán digitálisan rögzül - ugyanazon színekben és azonnal - egy magas felbontású hordozható és változtatható fájlként.

Nyomtassa ki a táblán készített jegyzeteit
E-mailen küldje el a fájlokat, melyeket később természetesen újra tudja nézni oldalról oldalra.
Küldje el jegyzeteit HTML fájlként az Internetre.
Másoljon át bármely Mimio jegyzetet egy másik fájlba.
Kapcsolódjon közvetlenül egy 3. személy számítógépére és ossza meg fehértáblán rögzített gondolatait anélkül, hogy odautazna.

Így a hallgatósága, közönsége kifejezetten a táblán rögzített információkra tud koncentrálni tudva, hogy a táblára írtak elektronikus/digitális formában rögzülnek.
Ultra-könnyű...

Mimio Xi beépített memóriája azt jelenti, hogy az Ön jegyzetei automatikusan rögzítődnek számítógép használata nélkül. Csak csatlakoztassa az eszközt a fehértáblához, adjon áramot hozzá, és kezdjen el írni vagy rajzolni.


Nincs szükség számítógépre!

Az óra vagy előadás után töltse le jegyzeteit egyszerűen.
Csatlakoztassa a Mimio Xi-t számítógépéhez
egy USB kábelen keresztül